OVERZICHT

MyMachine


Stel je voor: in één oogopslag een overzicht van je hele machinepark. Alle informatie van je vloot gebundeld op één platform: helder én overzichtelijk…

Het kan een complexe opdracht zijn om verschillende machines te beheren. Jouw machines staan op verschillende werven, worden bij verschillende verhuurbedrijven gehuurd en zijn vaak een mix van leeftijden, modellen en merken.

Door de mix van data en gebrek aan details wordt het moeilijk om een live overzicht te krijgen van de activiteit van uw machines.

MyMachine maakt d.m.v. slimme machines ook jouw business slimmer. Via een sensor op elke individuele machine verzamelt MyMachine gedetailleerde info waardoor je het management van je vloot efficiënter kan organiseren.


100% controle over jouw vloot
Je eigen of gehuurde machines? Verschillende merken en/of types? In één klik, bezorgt MyMachine je een gestructureerd, live en duidelijk overzicht. Zie of ze werken, niet werken of stationair draaien. Werk projecten op tijd af en vermijd zo extra kosten.

Vermijd brandstof en operationele kosten
Wanneer draaien je machines precies stationair en wanneer presteren ze in feite werkelijk? Een klare kijk op je machine activiteit kan je heel wat onnodige brandstofkosten besparen. Maar denk ook aan kostenbesparingen als het aankomt op overbodig onderhoud. Met MyMachine maximaliseer je het rendement op je investering.

Connecteer met al jouw machines
Laat onze slimme fleet management oplossing jouw routes optimaliseren en je op de hoogte stellen van het actuele brandstofverbruik van je vloot. Real time geolocalisatie is bovendien dé sleutel tot constante verbeteringen kostenbewaking , altijd en overal, voor alle merken.